Coaching

Voeding & Vitaliteit

 
 

Vraagje

Ben jij in je hoofd de hele dag bezig met eten?

Wordt jouw humeur beïnvloed door de weegschaal?

Ben jij bang om aan te komen als je eet waar je van houdt?

Kijk jij met afschuw naar jouw spiegelbeeld?

Wil jij voor altijd zo leven?

Enkele feiten op een rijtje

Slechts 5% van de vrouwen die een afslank-dieet of "gezonde levensstijl" starten behalen langdurig hun doelen, de andere 95% vallen terug in hun oude patroon en komen vaak extra kilo's aan.
lichamelijke gevolgen van afslank-diëten kunnen zijn: ondervoeding, vertraagde spijsvertering en stofwisseling, verstoorde hormoonhuishouding, verminderde energie, gewichtstoename.
lichamelijke gevolgen van sporten met afslanken als hoofddoel kunnen zijn: overspannen zenuwstelsel, blessures en disconnectie tussen lichaam en geest.
De vrouwen die hun ideaalgewicht bereiken zijn meestal nog steeds niet tevreden over hun uiterlijk en vinden zichzelf het geluk niet waard.
Diëten en afslank-programma's eindigen bijna altijd in schaamte en teleurstelling wat ten koste gaat van de mentale en emotionele gezondheid.

Dieet-dieptepunt

Heb jij het punt bereikt waarop je volledig ontevreden bent met jouw lichaam, maar klaar bent met alle regels en diëten?

dan is dit jouw moment om te starten met intuïtief eten
Wat is Intuïtief eten?

Intuïtief Eten

Intuïtief Eten is een manier van leven waarbij de keuzes die je maakt voor je gezondheid voortvloeien uit respect en waardering voor je lijf en een balans weergeven tussen wat gezond voor je is en waarvan je geniet.

Een Intuïtieve Eter ervaart lijfgeluk doordat ze een gezonde relatie met eten en bewegen heeft, in contact met haar lijf staat en over het algemeen een positief beeld heeft van haar lichaam.

Vraag nu een GRATIS intakegesprek aan.

 

Hoi! Ik ben Kalli

Al twintig jaar help ik vrouwen met hun voeding en beweging en in die tijd heb ik veel trends voorbij zien komen. Vooral de laatste jaren ben ik me bewust van de impact van de dieet-industrie en hoe dat het lichaamsbeeld van veel vrouwen negatief beïnvloedt. Met de komst van social media zijn vrouwen onzekerder over hun lichaam dan ooit tevoren.

Daarom ben ik in 2021 Lijfgeluk gestart.

Mijn missie is om vrouwen weer gelukkig in hun lijf te laten voelen, zodat ze vanuit liefde en waardering keuzes kunnen maken die het beste in hun lichaam naar boven halen.


Werkwijze

Ik help jou lijfgeluk te vinden door naar je te luisteren en je uit te nodigen om op een andere manier naar je lichaam te kijken en zo haar enorme waarde in te zien. Ik leer je tools die jou helpen om de juiste keuzes te maken om het beste in jou naar boven te halen.

Op het moment dat jij er klaar voor bent om de dieet-cultuur los te laten en te groeien naar een leven waarin jíj de keuzes maakt die het beste in jóuw lichaam naar boven halen, komen wij samen.

 • Je krijgt het assessment formulier "Intuïtief Eten & Bewegen" toegestuurd om te bepalen waar je vandaan komt en waar je nu staat.
 • Tijdens het intakegesprek gaan we samen jouw coachvraag vormen en bepalen we welke coachingsvorm het beste bij jou past.
 • Gedurende het hele coachingstraject maak ik gebruik van de Lijfgeluk-methode die bestaat uit drie fasen:
  Aandacht - Intuïtie - Lijfgeluk.

Het ultieme doel is dat jij weer gelukkig in je lijf leeft!

Coachingsvormen

Yoga & Coaching

Bewegen maakt ruimte voor verandering. Een sessie start met het coachingsgesprek, naar aanleiding daarvan begeleid ik je door yoga- en mindfulness-oefeningen die bij het gesprek aansluiten. We sluiten de sessie af met een volledige relaxatie.

 • Duur: ± 75 minuten
 • Locatie: Mijn praktijkruimte (bij jou aan huis is bespreekbaar)
 • Prijs: €65,- per sessie

Wandel & Coaching

We kunnen veel over onszelf leren in de natuur waar alles beweegt, ademt, voedt, voortplant en vergaat. Tijdens de wandeling gaan we in gesprek en doen we aandachtsoefeningen die jouw persoonlijke groei kracht bijzetten.

 • Duur: ±75 minuten
 • Locatie: omgeving Uden
 • Prijs: €65,- per sessie

Coaching / Online

Wellicht past een gesprek zonder bewegen meer bij jou, of ontmoet je liever online. Ons gesprek is interactief en we doen oefeningen aangepast op jouw unieke behoeften, die je vervolgens makkelijk in de praktijk kunt toepassen.

 • Duur: ±45 minuten
 • Locatie: Mijn praktijkruimte of via Zoom
 • Prijs: €50,- per sessie

Personal Training

Soms wil je alleen maar bewegen, aandacht voor je lijf. We werken samen aan meer ruimte, flexibiliteit, mobiliteit en balans in je lichaam, en daarmee komt jouw zenuwstelsel tot rust.

Gratis intake?

Meld je hier aan voor een GRATIS en vrijblijvend intakegesprek

 

Weet je het nog niet?

Heb je nog geen idee waar je behoeften aan hebt, neem dan contact met me op en dan kijken we samen naar wat bij je past.