Kinesiologie

Laat je lichaam spreken

 
 

Balans

Het leven kan ons gigantisch uit balans brengen, lichamelijk en geestelijk,
waardoor ons lichaam meer energie gaat verbruiken dan het kan aanvullen.

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie is een geneeswijze die zich richt op het vinden van disbalans en het op gang zetten van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Letterlijk betekent kinesiologie bewegingsleer:

"Wat kunnen we leren uit de beweging van het lichaam?"

De spiertest

Eén van de belangrijkste hulpmiddelen van de kinesioloog is de spiertest. Door een serie van spieren te testen kunnen we onderzoeken waar in het lichaam stress zich verborgen houdt, hoe het zich daar gevormd heeft en hoe we die stress kunnen verminderen en in de toekomst voorkomen.

Als ons lichaam geen zelfhelend vermogen had gehad, had de mens nooit zo lang kunnen bestaan
Meld je aan voor een try-out!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Dit is de uitgelezen kans om kennis te maken met kinesiologie! In 2022 ben ik de opleiding Psychosomatische Kinesiologie aan het Welkin College in Bilthoven gestart. Om mijn portfolio op te bouwen ben ik op zoek naar mensen die nieuwsgierig zijn naar kinesiologie.

We gaan samen aan de slag. Ik wil hier graag een waardevolle ervaring voor jou en voor mij van maken - ik kan oefenen, jij gaat naar huis met groeiwerk. Ik vraag hier een kleine vergoeding van €30,- voor.

Lees hieronder wat je kunt verwachten.

Wat kan je verwachten?

Ik verwelkom je in mijn heerlijk comfortabele praktijkruimte die zodanig is ingericht dat jij je direct op je gemak voelt.

We starten met een intakegesprek en vormen samen een doel voor de sessie. Vervolgens ga ik een serie spiertesten bij je doen en waar nodig enkele massage-technieken toepassen om tegengekomen disbalansen op te heffen.

We sluiten de sessie af met groeiwerk, tips waarmee je thuis aan de slag kunt.
De behandeling zal ongeveer 75 minuten duren.