Personal Training

Pure aandacht

 
 

Luister

"Een goede Personal Trainer neemt de tijd om je te laten luisteren naar je lijf in het moment, zodat zij de training af kan stemmen  op hoe jij je voelt en wat jouw persoonlijke behoeften zijn."

kalli

Hoi! Ik ben Kalli

Mijn grootste uitdaging als Personal Trainer was dat vrouwen van mij meer verwachtten terwijl ze minder nodig hadden. Ze wilden uitgeput en bezweet naar huis gaan, met een magisch voedingsschema onder de arm, terwijl ik ze het liefst een uur lang op de mat wilde laten liggen omdat hun lichaam stijf stond van de spanning.

Ze betaalden mij, dus deed ik wat ze wensten, maar het voelde voor mij niet oké.

Tegenwoordig blijf ik dicht bij mezelf en daarmee sta ik volledig in mijn kracht. Ik luister, observeer en stel je vragen om erachter te komen waar jij écht behoefte aan hebt. Ik help je om in contact te komen met je lijf en er ruimte in te creëren, zodat verandering kan ontstaan.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een training Intuïtief Bewegen start altijd met "landen", zoals ik dat noem, je komt in het hier & nu, brengt je aandacht in je lijf en ontdekt hoe jij je voelt in het moment en waar je behoefte aan hebt. 

Kracht, flexibiliteit, mobiliteit en balans worden getraind, net als ademhaling en focus, afgestemd op de signalen van jouw lichaam. Er kan gebruik gemaakt worden van  yoga- en pilatesmaterialen, TRX en massageballen.

We sluiten de training af met een moment van volledige ontspanning en/of meditatie.

gun jezelf een uur pure aandacht

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is gelegen aan de Wijnkers in Uden. Training aan huis of op een andere locatie is bespreekbaar.

Prijzen

  • Duur: ± 60 minuten
  • Locatie: Mijn praktijkruimte
  • Prijs per sessie: €55,-
Personal Training op locatie is bespreekbaar, de prijs zal aangepast worden op de extra tijd en reiskosten.

Ja!

Ik gun mezelf pure aandacht.

Vraag hier vrijblijvend een intakegesprek aan.