Lichaamsgericht Coaching

Herstel jouw balans

 
 
"Ik heb eindelijk weer meer energie"

Kinesiologie

Kinesiologie is een geneeswijze die zich richt op het vinden van onbalans in het lichaam en het op gang zetten van het zelfherstellend vermogen. Letterlijk betekent kinesiologie bewegingsleer:

Wat kunnen we leren uit de beweging van het lichaam?

Spiertest

Het gereedschap van de kinesioloog is de spiertest, daarmee testen we niet de spierkracht, maar de doorstroming van energie in een spier die ons inzicht geeft in jouw fysieke, mentale en energetische gesteldheid met betrekking tot jouw doel.

Wat heeft jouw lichaam op dit moment nodig zodat jij je weer veerkrachtiger gaat voelen?

Balans

Een kinesiologie behandeling wordt ook wel "balans" genoemd. Het doel van een balans is om de spieren én de energie te balanceren door middel van massagetechnieken, lichaamsgerichte oefeningen en stressrelease, zodat je direct verlichting kunt ervaren en je kunt gaan werken aan je doelstelling(en).

Of, zoals mijn docent altijd zegt: We creëren een geitenpaadje en vervolgens mag jij hem gaan bewandelen.


" De toekomst heeft nog niet plaatsgevonden, dus er staan nog vele mogelijkheden open."

John F. Thie

Als ons lichaam geen zelfherstellend vermogen had gehad, had de mens nooit zo lang kunnen bestaan

Wat doet een balans met je?

Inzicht

Een balans geeft je inzicht in jouw veerkracht - fysiek, mentaal en energetisch - en jouw algemene gevoel van welzijn, kracht en energie.

Verlichting

Jouw lichaam raakt meer in evenwicht, en de helende en vitaliserende systemen in jouw lijf  kunnen doeltreffender functioneren.

Regie

Jij krijgt weer de regie over jouw gedrag, gevoel en keuzes. Als jij het heft in handen neemt, zul je balans in je lijf (en je leven) gaan ervaren.

Wat kun je verwachten?

Ik verwelkom je in mijn heerlijk comfortabele praktijkruimte die zodanig is ingericht dat jij je direct op je gemak voelt.

We starten met een kort gesprek en vormen samen een doel voor de balans. Vervolgens ga ik een serie spiertesten bij je doen en waar nodig enkele technieken toepassen om tegengekomen disbalansen op te heffen.

We bespreken de balans en eventueel krijg je groeiwerk mee, tips waarmee je thuis aan de slag kunt.

De behandeling zal ongeveer 60 minuten duren.

Kalli Mulders, Lichaamsgericht Coach
In opleiding

Ben je nieuwsgierig geworden?

Dit is de uitgelezen kans om kennis te maken met kinesiologie!

In 2022 ben ik gestart met de opleiding Psychosomatische Kinesiologie aan het Welkin College in Bilthoven. Ik verwacht de opleiding succesvol af te ronden in de zomer van 2025. Tot die tijd kun je voor een gereduceerde prijs een behandeling bij me boeken:

Schooljaar 2023/2024 - €45,- per behandeling
Schooljaar 2024/2025 - €65,- per behandeling

"We gaan op zoek naar een holistische balans, we kijken niet alleen naar jouw fysieke klacht of doelstelling, maar naar alles waar het mee in verbinding staat".

Ben jij toe aan Lijfgeluk?

Maak een afspraak voor een behandeling